Perníček - karton (6ks) Perníčkový speciál 12%

Novinka Tip
Skladem

Vánoční speciál pro pohodou provoněné Vánoce

  • Chutná příjemně ovocně, voní jako čerstvě upečené perníčky
  • Jak popíjet: vychlazené, jako punč, v míchaném koktejlu
  • Složení: hroznovo-hruškové cuveé s macerátem z perníčkového koření
  • Obsah alkoholu: 11,5 % obj.

 

*Plavou vám na dně lahve nezvaní hosté? Nebojte, to je jen kal/sediment, který není na závadu a ani vám nijak neškodí.

 

LIMITKA v prodeji jen tento rok a jen do 21. prosince!

Detailní informace

Detailní popis produktu

O Perníčkovi

Vánoční 11,5% speciál inspirovaný oblíbenou pohádkou se zeleným hrdinou, dodá vašim Vánocům to pravé kouzlo. Voní jako čerstvě upečené perníčky, takže se vám začnou sbíhat sliny hned, jakmile odšpuntujete lahev. Kombinace révového a hruškového vína na hrudi příjemně zahřeje a zpříjemní náladu. Vánoční shon se bude najednou zdát tak daleko!

 

Jak pít vánoční speciál

Perníček nejlépe chutná vychlazený, tak ho před konzumací dejte na pár hodin do lednice. Nestíháte a hosté už jsou za rohem? Zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení vína.

 

Stejně jako naše další ovocná a bylinná vína můžete i Perníčka svařit. Vykouzlíte tak během chvíle parádní punč, který rozhodně bodne po návratu domů ze sněhové vánice.

 

Vánoční speciál vřele doporučujeme k tácu s cukrovím. Nám nejvíce šmakoval samozřejmě s perníčky, ale také s Raffaelo koulemi a vanilkovými rohlíčky. Nezapíjejte jím kapra ani bramborový salát, to by byla věru zvláštní kombinace, ale k vánočce nebo po hlavním jídle, až se bude čekat na Ježíška, je Perníček perfektní.

 

Balení, skladování a trvanlivost

Perníčka skladujte v chladu a temnu. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme vypít speciál ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Vánoce
Hmotnost: 9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: