Neděle ze sladkých hrušek 11,5% obj

Skladem (9 ks)

Nedělní hrušková nirvána

  • Jeden z bestsellerů naší exkluzivní edice, kterou zdobí originální etikety
  • Hruškové víno ze sady, která tě provede světem lásky a chutí, dobrodružství na každý den v týdnu
  • Ovocné polosladké víno z tak akorát zralých hruštiček
  • Sladké, výrazné, hravé - ideální chuť k sýrům, těstovinám i rybám
  • Jak popíjet: vychlazené, jako punč, v míchaném koktejlu a nebo s ním vařte a pečte
  • Obsah alkoholu: od 11 ,5 % obj.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vítejte v opojném světě lásky a chutí s naší edicí Vínosutry! Každý den v týdnu Vás čekají chuťové orgie s lahodnými víny!

Nedělní hrušková nirvána - Objevení ráje na zemi s hruškovým vínem, které uspokojí všechny Vaše touhy a smysly. Připravte se na závěrečný orgasmus chutí.

Pozor, tato edice je pouze pro ty, kteří jsou připraveni na opravdové chuťové uspokojení. Vínosutra je tady, abyste se nechali unést rozkoší z nových chuťových zážitků. Užijte si s partnerem každou kapičku naší exkluzivní edice!

O Hrušňáku

Jakmile odšpuntujete láhev, vyvalí se na vás příjemná vůně hrušek. První lok vám možná bude připomínat klasické bílé víno, ale jakmile se chuť rozvine, nebude pochyb o tom, že máte pusu plnou hrušek. A než se nadějete, budete na dně láhve a totálně se do Hrušňáku zamilujete jako my.

Jak pít hruškové víno

Hrušňák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin.

Hrušňák je skvělý jako aperitiv na přípitek i jako digestiv na trávení po obídku. Dostanete-li chuť na sladké, neběhejte do nejbližší večerky pro čokoládu. Hrušky v sobě mají hodně fruktózy, a tak stačí sklenka Hrušňáku, která mlsnou zažene. Druhý den po otevření se rozvine sladkost Hrušňáku naplno, takže bude ještě sladší. Bude-li to na vás už moc, přidejte kostku ledu nebo sodu.

Jakmile klesnou teploty na neúnosnou hodnotu, Hrušňák svařte a užijte si jeho plně rozvinuté chutě i vůně. Vrátí se vám vzpomínky na teplejší dny. A jak ho co nejlépe svařit? Ohřejte ho na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Nepřidávejte ani skořici ani hřebíček, chuť by nepříjemně kopala. Cukr by, vzhledem k tomu, kolik je v hruškách fruktózy, udělal z Hrušňáku nepitelný patok.

Doplňkové parametry

Kategorie: Základní produkt
Hmotnost: 1.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz