Cukrouš Cuvée z 11 druhů ovoce 14,5% obj

Skladem (39 ks)

Největší cukrouš na Rybízáku!

  • Vyroben z 11 druhů ovoce a bylin: ananas, červený angrešt, broskev, hřebíček, jahoda, meruňka, pampeliška, pomeranč, štrúdl, švestka,  višeň
  • Obsah alkoholu: 14,5 % obj.
  • Takový tekutý dezert místo dortíku (nebo spíše k dortíku)

Detailní informace

Detailní popis produktu

O Cukroušovi

Napadlo vás někdy, jak by chutnala všechna naše ovocná vína dohromady? Nás ano! Hecnuli jsme se a míchali a míchali, až z toho vznikl Cukrouš. Obsahuje 9 ovocných speciálů a 2 bylinná vína + čokoládu pro doladění chuti k naprosté dokonalosti.

Cukrouše doporučujeme popíjet hezky pomalu, už jen proto, že obsahuje 14,5 % alkoholu, ale také proto, že jeho sladká chuť svádí k okamžitému vypití. Asi jako když načnete čokoládu a nemůžete přestat krást další čtvereček z obalu. Tak návykový Cukrouš je.

Jak pít Cukrouše

Cukrouše pijte, jak se vám zachce. Milujeme ho v létě i v zimě. Parádně vychlazený nebo na způsob vinného střiku – tahle verze fakt osvěží během horkých dní. V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Cukrouše ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

Cukrouš se náramně hodí na vaření. Přidejte ho do šťávy, která se uvolní ze steaku a máte parádní omáčku. Nebo v něm vykoupejte třeba rozinky nebo jiné sušené plody. Dá se použít i na přípravu trochu odvázanější marmelády na namazání... palačinek, samozřejmě. K Cukroušovi nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda, zvěřina, těstoviny s masovými koulemi nebo třeba slávky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Základní produkty
Hmotnost: 1.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz